Privacy

Uw gegevens zijn in goede handen bij Suitable.
Meer weten? Lees dan onderstaand onze privacy statement.


Inleiding
Suitable is ervan overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Suitable houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

De verantwoordelijke voor de gegevensverwerking is Suitable, Stadionlaan 163, 5246JT, Rosmalen . Telefoon: 073 -623 53 53. Suitable handelt in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).


Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening (wanneer u een product besteld, informatieaanvraag of anderszins contact heeft met Suitable) legt Suitable gegevens vast. Suitable gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Suitable op de hoogte te houden. Hierbij tracht Suitable rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij Suitable, t.a.v. Persoonsgegevens, Stadionlaan 163, 5246JT, Rosmalen of per e-mail aan info@suitableshop.nl. Wij laten uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

 

Indien u zich wilt afmelden voor onze nieuwsbrief kunt u dat doen middels https://www.suitableshop.nl/nieuwsbrief.html of in uw eigen Suitable account.

 

Beveiligd SSL:
Het gehele ordertraject van onze Suitable is beveiligd met Secure Socket Layer (SSL). Zodra u vanuit de winkelwagen doorgaat naar het orderproces schakelt de pagina automatisch om naar een SSL verbinding, zodat de verbinding niet 'afgeluisterd' kan worden.

Een website welke is beveiligd met een SSL certificaat heeft twee eigenschappen:
1. Met deze beveiliging is de identiteit van de website gegarandeerd.
2. Het is bedoeld om een "beveiligde verbinding" tot stand te brengen. De informatie die tussen uw pc en de website heen en weer gaat, is niet te lezen of te bewerken door anderen omdat deze versleuteld wordt verzonden.
Een beveiligde verbinding herkent u aan een webadres beginnend met https:// en aan een slotje onderin het venster of naast de adresbalk.

Naast het ordertraject worden al uw persoonsgegevens beveiligd verzonden bijvoorbeeld van een contactformulier.


Welke gegevens bewaren we van u?
Suitable slaat uw persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven uw informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden. Om uw aankopen zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we wel eerst gegevens van uw nodig.
We willen weten: voor- en achternaam, adres en woonplaats, telefoonnummer, betaalgegevens (creditcard gegevens worden niet bewaard), IP-adres en e-mailadres.


Klikgedrag
Op de websites van Suitable worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Suitable haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

 

Gebruik van Cookies


Definitie van cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op uw computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee u websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op uw computer op te slaan. Er zijn twee soorten cookies. Sessiecookies worden weer van uw computer verwijderd zodra u uw webbrowser afsluit. Permanente cookies blijven op uw computer staan, ook na afsluiting van uw webbrowser.

 

Waarom gebruikt Suitable cookies?
Suitable gebruikt cookies om het navigeren in de website te vergemakkelijken, om het gebruik van de website te kunnen analyseren en om daarmee de website te kunnen optimaliseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sessiecookies. Suitable gebruikt cookies om informatie te verzamelen over haar klanten, voor doeleinden van gerichte communicatie, rond onze producten en gerichte marketingactiviteiten rond de producten van Suitable. Hierbij wordt gebruik gemaakt van cookies. Websites van Suitable die advertenties kunnen tevens gebruik van cookies maken.

 

Hoe kunt u cookies weigeren?
U bent altijd gerechtigd om cookies te weigeren. U kunt daarvoor uw webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Mozilla Firefox) instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren (raadpleeg daarvoor de handleiding van uw webbrowser). Als u cookies weigert is het mogelijk dat bepaalde diensten niet voor u beschikbaar zijn.

 

Suitable en andere websites
Op de sites van Suitable kunt u hyperlinks treffen naar andere websites. Suitable kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met uw gegevens. Lees hiervoor de privacystatement, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.


Adreswijziging
Klanten zijn verplicht Suitable van iedere adreswijziging op de hoogte te stellen. Zolang Suitable geen verhuisbericht heeft ontvangen, wordt u geacht woonachtig te zijn op het laatst bij Suitable bekende adres en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het oude adres zijn afgeleverd.

 

 Vragen?

U mag ons om inzage verzoeken in uw persoonsgegevens. Ook kunt u ons verzoeken uw persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen indien deze onjuist, onvolledig of irrelevant zijn, of anderszins in strijd met een wettelijk voorschrift worden verwerkt.

 

Wijzigingen
Suitable behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Bekijk daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van Suitable.


Deze pagina inhoud is voor het laatst gewijzigd op 24 mei 2016.

ONZE SERVICE
Gesloten
Gratis thuisbezorgd
Retourneren in 14 winkels
Persoonlijk advies
Bekijk de desktopversie